Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Με Κοντρέρας για τη νίκη στην Τούμπα - Εκτός ο Ιμπαγάσα


Ο Πάμπλο Κοντρέρας θα ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στην Θεσσαλονίκη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Εκτός ο Ιμπαγάσα που αισθάνθηκε αδιαθεσία. Διαβάστε ποιοι είναι οι εκλεκτοί του Ζαρντίμ.


Μπορεί ο Λεονάρντο Ζαρντίμ να είχε στο μυαλό του να ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα τον Αριέλ Ιμπαγάσα για το ματς στην Τούμπα, όμως υπάρχουν και τα απρόοπτα, που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει.

Κι όταν λέμε για απρόοπτα αναφερόμαστε στους τραυματισμούς και τα προβλήματα υγείας που έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις και ειδικά φέτος έχουν ταλαιπωρήσει πάρα πολύ τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό.

Ο "μαέστρος" του Ολυμπιακού θα αναγκαστεί να δώσει την μπαγκέτα σε κάποιον συμπαίκτη του για να συντονίσει την "ερυθρόλευκη" ορχήστρα στο μεγάλο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αφού τον πρόδωσε το κορμί του.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα του Σαββάτου και αποχώρησε από την προπόνηση, καθώς ένιωσε αδιαθεσία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ντέρμπι με τον Δικέφαλο του Βορρά. Τα πλάνα του Ζαρντίμ, αλλάζουν ξανά.




Αντίθετα, στην αποστολή θα δώσει κανονικά το παρών ο Πάμπλο Κοντρέρας, έπειτα από απόφαση του Λεονάρντο Ζαρντίμ. Το αν θα αγωνιστεί βασικός θα το μάθουμε την Κυριακή, όμως η είδηση είναι ότι θα ταξιδέψει μαζί με τους συμπαίκτες του για το ματς με την πρώην ομάδα του.

Όσο για τον Δημήτρη Σιόβα που την Παρασκευή ένιωσε μικροενοχλήσεις, το Σάββατο προπονήθηκε κανονικά και το όνομά του βρίσκεται μέσα στους εκλεκτούς του Πορτογάλου προπονητή.

Στην αποστολή επέστρεψε ο Γιάννης Φετφατζίδης, μετά από 18 ημέρες (6 Νοέμβρη με την Μονπελιέ η τελευταία φορά) και μένει να δούμε αν θα "κοπεί" στο τέλος από τον τεχνικό του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η αποστολή: Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας.

Στα της προπόνησης, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έριξε το βάρος στην αμυντική και την επιθετική λειτουργία της ομάδας, με τους ποδοσφαιριστές να δουλεύουν στην τακτική κατά τη διάρκεια διτέρματος. Εξυπακούεται πως ο Πορτογάλος τεχνικός έδινε συνεχώς οδηγίες για όσα θέλει να βλέπει από τους παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο.

Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου