Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

W Night Club Thessaloniki - Opening

W NIGHTCLUB THESSALONIKI

★★★OPENING FRIDAY 5th OCTOBER★★★
 
Επιστρέφει στη υπερμοντέρνα βάση του γιατί party χωρίς W δε γίνεται. Η αληθινή club ατμόσφαιρα, ο ανανεωμένος classy χώρος του και το φευγάτο groovy attitude σε περιμένουν για δεύτερη χρονιά στο αγαπημένο σου spot.
Παρασκευή 5 Οκτωβρίου, το W εγκαινιάζει τη νέα σεζόν και χορεύει σε non stop ρυθμούς μαζί με όλες τις φυλές.

Next level club αισθητική, next level club εμπειρία. Επιβλητικά video projections και φουτουριστικοί led φωτισμοί στο πιο χαρούμενο dancefloor της Θεσσαλονίκης. Get ready!
Οι αξέχαστες νύχτες του W θα είναι και φέτος πραγματικότητα. Πρωταγωνιστές η διασκέδαση, ο ρυθμός, οι αγκαλιές, τα χαμόγελα και οι παρέες. Με τη μουσική υπογραφή των DJ προσκεκλημένων του και τα θεματικά event-έκπληξη που θα φιλοξενηθούν, το W παρτάρει και φέτος την πόλη στην superclub τροχιά του.
Premium cocktail γεύσεις στο ποτήρι σου, mainstream μουσικές στα αυτιά και μοναδικά dance show από τις ομάδες χορευτών επί σκηνής. Στο ειδικά διαμορφωμένο stage του έρχονται μοναδικά live gigs και…την αρχή κάνουν οι εκρηκτικοί Mamacita On Fire με μια special kick-off εμφάνιση την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η μπάντα της ερμηνεύουν αγαπημένα κομμάτια με στιλ.
Μετράς αντίστροφα..;






W NIGHTCLUB
Φρίξου 3, Θεσσαλονίκη
Tηλ.: 2310 525 525

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου