Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Φεύγει ο Φερέιρα, αναλαμβάνει ο Ρότσα!

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό εντός της ημέρας, κάτι που θα επικυρωθεί στη συνάντηση του με τον Γιάννη Αλαφούζο!

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει στη λύση της συνεργασίας τους.
Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές άμεσα καθώς οι εξελίξεις τρέχουν.Όσον αφορά στη διάδοχη κατάσταση, προσωρινός αντικαταστάτης του Φερέιρα θα είναι ο Χουάν Ραμόν Ρότσα με άμεσο συνεργάτη του, τον Γιάννη Βονόρτα.
Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο Ελληνοαργεντινός τεχνικός αποχώρησε πριν από την απογευματινή προπόνηση της ομάδας Νέων από κοινού με τον οδηγό του Γιάννη Αλαφούζου με προορισμό πιθανότατα τα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ.
Το σίγουρο είναι πως θα συναντηθεί με τον "ισχυρό άνδρα" του "τριφυλλιού" για να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου.
Στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της  Παιανίας οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και δίτερμα.
Στη προπόνηση συμμετείχαν οι Δώνης και Μαρινάκης. Ατομικά προπονήθηκαν οι Σισοκό, Πίντο, Τοτσέ και Χουχούμης. Σε θεραπεία υποβλήθηκε ο Μπουμσόνγκ, ενώ πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Κουίνσι.
Απουσίασαν οι Βύντρα, Καρνέζης, Χριστοδουλόπουλος και Σπυρόπουλος λόγω συμμετοχής τους στην Εθνική Ανδρών, ο Καπίνο λόγω συμμετοχής του στην Εθνική Ελπίδων και ο Μπαρμπαρούσης λόγω συμμετοχής του στην Εθνική Νέας Ζηλανδίας.
sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου