Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Ο ΠΑΟΚ στα play-off του Τσάμπιονς Λιγκ

Schalke PAOK
Επειτα από την μεσημεριανή ανακοίνωση της επιτροπής εφέσεων της UEFA, η οποία εξέτασε την υπόθεση της Μέταλιστ και αποφάσισε να αποκλείσει την ουκρανική ομάδα από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για την εφετινή περίοδο, η επιτροπή εκτάκτου ανάγκης της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ανακοίνωσε ότι τη θέση της στα play-off του Τσάμπιονς Λιγκ παίρνει ο ΠΑΟΚ, ενώ η Μακάμπι Τελ Αβίβ περνάει χωρίς αγώνα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας αναφέρει:
«Η επιτροπή έκτακτης ανάγκης της UEFA, η οποία αποτελείται από πέντε μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ομοσπονδίας, αποφάσισε να αντικαταστήσει την Μέταλιστ με τον ΠΑΟΚ για τη συνέχεια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων της περιόδου 2013/14.
Κατά συνέπεια, η ελληνική ομάδα που αποκλείστηκε από την Μέταλιστ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, θα αντιμετωπίσει τη Σάλκε στα Play-off της διοργάνωσης και ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 21 Αυγούστου στη Γερμανία.
Η απόφαση αυτή είναι οριστική. Η Mέταλιστ έχει τη δυνατότητα προσφυγής στο ανώτατο διαιτητικό αθλητικό δικαστήριο της Λωζάνης (CAS).
Τον ΠΑΟΚ δεν θα αντικαταστήσει καμία άλλη ομάδα στα Play-off του Γιουρόπα Λιγκ και ως εκ τούτου η Μακάμπι θα περάσει απευθείας στους ομίλους της διοργάνωσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου