Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

H αποστομωτική απάντηση του Δημήτρη Αβραμόπουλου σε Σκοπιανό δημοσιογράφο! (Βίντεο!)

H αποστομωτική απάντηση του Δημήτρη Αβραμόπουλου σε Σκοπιανό δημοσιογράφο! (Βίντεο!


Αποστομωτική ήταν η απάντηση του υπουργού Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλου...

σε Σκοπιανό δημοσιογράφο, ο οποίος επίμονα ζητούσε να του κάνει ερώτηση σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων!

Παρά το γεγονός πως η ελληνική πρεσβεία είχε κάνει γνωστό πως ο υπουργός Άμυνας θα έκανε μόνο μια δήλωση προς τα ΜΜΕ της χώρας, ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος, επέμενε να του κάνει τη σχετική ερώτηση!

Όταν ο Δημήτρης Αβραμόπουλος τον ρώτησε από πού κατάγεταιεκείνος του απάντησε ''Μακεδόνας'' εννοώντας τα Σκόπια, με την απάντηση του Έλληνα αξιωματούχου να είναι: ''Και γιατί δεν μιλάς ελληνικά;''

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα parapolitika.gr, οι αντιδράσεις του Τύπου για τη σχετική απάντηση ήταν μεγάλες, καθώς θεωρούν πως έθιξε τους Σκοπιανούς!

Συγκεκριμένα, τα δημοσιεύματα αναφέρουν: ''Προσβολή Αβραμόπουλου. ''Αν είστε απ’ τη Μακεδονία, μιλάτε ελληνικά'' ο τίτλος του δημοσιεύματος της Courier!

''Αν μιλάτε μακεδονικά, είστε Έλληνας'' γράφει η Νova Makedonija, ''Αβραμόπουλος: Αν είστε από τη Μακεδονία, μιλάτε ελληνικά'' μεταδίδει το Kanal 5!

''Αβραμόπουλος: Είστε Έλληνας από τη Μακεδονία ;'' γράφει το Sky, ''Αβραμόπουλος: Αφού είσαι από τη Μακεδονία, γιατί δε μιλάς ελληνικά;'' αναφέρει το Press24!

Φυσικά, οι αντιδράσεις ήρθαν και από την πλευρά του δημοσιογράφου καθώς έγραψε δημόσια στο προσωπικό του προφίλ στο twitter, πως ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας, έχει τη νοοτροπία του… ''Έλληνα Μ@λ@κ@!''


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου