Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Εξωτερικη Περιποιηση

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Ξοδεύουμε τόσο πολύ χρόνο σκεπτόμενοι τι προϊόντα χρησιμοποιούμε στο σώμα μας. Από καθημερινά  καθαριστικά και ενυδατικά σε ενιχυτικά του κολλαγόνου,  scrubs  και σαμπουάν ενίσχυσης της λάμψης, η σειρά προσωπικής φροντίδας της Herbalife έχει τα προϊόντα που χρειάζεστε για να αποκτήσετε ένα όμορφο σώμα!


Σειρά Herbalife Nourifusion –Καθαριστικό επιδερμίδας, ενυδατικό και scrub! Κανονικό, λιπαρό, ή ξηρό δέρμα – όποιος κι αν είναι ο τύπος σας, η σειρά Herbalife Nourifusion έχει κάτι για τον καθένα.

Herbal Aloe – Για επιδερμίδα καθαρή, απαλή και αναζωογονημένη. Εμπλουτιμένα με την φυσική Αloe Vera, η σειρά Herbal Aloe είναι αρκετά απαλή για όλη την οικογένεια


Herbalife Skin Activator –
Για μία νεανική επιδερμίδα η σειρά Herbalife Skin Activator βοηθάει να καταπολεμήσετε τις ρυτίδες.

Herbalife Radiant C – Θαμπή και κουρασμένη επιδερμίδα? Η σειρα της Herbalife Radiant C μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε τη χαμένη σας λάμψη.

Herbalife Body Contouring – Αποκτήστε απαλή και λαμπέρη επιδερμίδα με το πρόγραμμα περιποιησης σώματος των δύο βημάτων της Herbalife για ένα όμορφο σώμα

Αρώματα Herbalife –

Σύχρονα, κλασσικά ή φρουτώδη και δεοσερά, ανακαλύψτε το ιδανικό σας άρωμα με τα χαρακτηριστικά αρώμτα της Herbalife για τον άνδρα και τη γυναίκα.
 

Για περισσοτερες πληροφοριες, ρωτηστε με.!

Herbalife's Independent Distributor
Γεράνης Μιχαήλ
τηλ. 6979639063
email:
nutrition.geranis@gmail.com



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου