Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

ΓΥΜΝΑΖΕΣΑΙ ???

 

Η σειρά Herbalife24 έχει σχεδιαστεί και παράγεται στα εξελιγμένα εργαστήρια και εγκαταστάσεις παραγωγής. Η έρευνα πίσω από τα προϊόντα μας οδηγείται από μία ομάδα, αποτελούμενη από φημισμένους ειδικούς στην επιστημονική διατροφή.
Ο John Heiss είναι ο διευθυντής προϊόντων αθλητικής διατροφής και προϊόντων ευεξίας για το Worldwide Product Marketing. Με τη δική του εμπειρία, η εταιρεία έχει λανσάρει τη σειρά Herbalife24. 

Πριν συνεργαστεί με την Herbalife, ο Heiss ήταν ο ιδρυτής μίας εταιρείας αθλητικής διατροφής. Είναι κάτοχος Ph.D. από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, Λος Άντζελες (UCLA) στην βιολογική χημεία, όπου ανακάλυψε πως οι μεμονωμένες πρωτεΐνες λειτουργούν μέσα στα κύτταρα. Οι ανακαλύψεις από τη έρευνά του δημοσιεύτηκαν σε ποικίλα περιοδικά αυτού του είδους.Όλα τα προϊόντα της σειράς Herbalife24 έχουν ελεγχθεί για απαγορευμένες ουσίες για να εξασφαλίσουν την εμπιστοσύνη σας.
Επειδη πρέπει να ξες τι παίρνεις και να νιώθεις αφάλεια οχι μόνο για το αποτέλεσμα αλλά και για το μέλλον της τσέπης και της υγιείας σου.
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΗΜΗΣ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΕΛ ΤΗΣ HERBALIFE.
crossfit, αεροβια, αντοχη, αρση βαρων, όγκος, γράμμωση, κυκλικη γυμναστικη, κολυμπι, γραφειο και οτι αλλο φανταζεσαι, για διατροφικη υποστηριξη ολο το 24ωρο ΡΩΤΑ ΜΕ..!

Herbalife's Independent Distributor
Γεράνης Μιχαήλ
τηλ. 6979639063
email: nutrition.geranis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου