Τρίτη, 28 Μαΐου 2013

Και επίσημα πλέον οι γυναίκες δεν ξέρουν να παρκάρουν!

Το πιστοποιεί και επίσημη έρευνα! Επίσημα πια, σύμφωνα με τα αποτελέσματα νέας έρευνας, οι γυναίκες συγκεντρώνουν περισσότερες πιθανότητες να «κοπούν» κατά τη διάρκεια της εξέτασης για την….


απόκτηση διπλώματος οδήγησης, όταν πρόκειται να δοκιμαστούν στο παρκάρισμα. Από την άλλη, οι άντρες έχουν περισσότερες πιθανότητες να μην προσέξουν τη σήμανση του δρόμου, να περάσουν με κόκκινο φανάρι. ενώ δεν κοιτούν συχνά τους καθρέφτες τους παρουσιάζοντας μια ανέμελη διάθεση κατά τη διάρκεια της οδήγησης.
Η συγκεκριμένη έρευνα κατέγραψε τα λάθη που κάνουν οι εξεταζόμενοι οδηγοί κατά τη διάρκεια του παρκαρίσματος, στις ανάλογες εξετάσεις: Για τον αντρικό πληθυσμό καταγράφηκαν 1.652 λάθη. Το νούμερο αυτό, εκτοξεύθηκε στο 3.367 όταν το τιμόνι βρέθηκε σε γυναικεία χέρια!
Μάλιστα, χρησιμοποιήθηκαν και τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της Σκωτίας, σχετικά με ατυχήματα ή ζημιές που έχουν προκαλέσει κατά το παρκάρισμα μαθητευόμενοι οδηγοί: Οι γυναίκες ήταν εκείνες που για άλλη μια φορά ήρθαν πρώτες με 68.217 τέτοια περιστατικά, ενώ ο αντίστοιχος αριθμός για τους άντρες ήταν 52.144.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου