Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Ανακοίνωσε Νεϊμάρ η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε και αυτή επίσημα τη συμφωνία της με τον Νεϊμάρ για τα επόμενα πέντε χρόνια, συγκρίνοντας μάλιστα τον 21χρονο φορ με τον Πελέ στην αντίστοιχη ηλικία.


Ο Νεϊμάρ επέλεξε το Twitter και το Instagram για επισημοποιήσει το "γάμο" του με τη Μπαρτσελόνα και λίγες ώρες αργότερα ήρθε και η ανακοίνωση από πλευράς Καταλανών για να "κλείσει" οριστικά μία από τις πιο ηχηρές μεταγραφικές κινήσεις μέσα στο 2013.
"Μπαρτσελόνα και Σάντος έδωσαν τα χέρια για τον Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα φοράει τη μπλαουγκράνα φανέλα για επόμενα πέντε χρόνια.
Ο 21χρονος είναι ένα από τους πιο υποσχόμενους ποδοσφαιριστές στον πλανήτη και η ικανότητα που έχει με τη μπάλα στα πόδια τον κάνει έναν παίκτη που μπορεί να γυρίσει ένα παιχνίδι οποιαδήποτε στιγμή.

Η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Νεϊμάρ

Ο Νεϊμάρ, ο οποίος γεννήθηκε στο Σάο Πάουλο, μπορεί να παίξει είτε στην κορυφή της επίθεσης είτε στα άκρα. Είναι εξίσου ικανός και με τα δύο πόδια είτε για σουτ είτε για ντρίμπλα", αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη ιστοσελίδα της Μπαρτσελόνα, στο πλαίσιο της οριστικοποίησης της συμφωνίας με τον 21χρονο επιθετικό.
Στο ίδιο κείμενο, γίνεται σύγκριση μεταξύ του Νεϊμάρ και του Πελέ με κριτήριο τα αρκετά επιτεύγματα του Νεϊμάρ σε νεαρή ηλικία που παραπέμπουν στο "διαμάντι του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου", παραθέτονται οι τίτλοι του 21χρονου φορ, ενώ σημειώνεται και η παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων του 2011 με τη Σάντος όπου βρέθηκε αντιμέτωπος με τους Καταλανούς.
πηγή sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου