Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

The Weekend List

Το iWords24 σου προτείνει πράγματα που μπορείς να δεις, να ακούσεις, να διαβάσεις αν κάτσεις μέσα αυτό το Σαββατοκύριακο.


Mάικλ Τζάκσον, Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, Μπρους Γουίλις, Συλβέστερ Σταλόνε, Ντάστιν Χόφμαν, ιπποδρομίες, η απόλυτη Γερμανική μάχη, ο King Kong, και μια απίστευτη ιστορία (ίσως) εγκλήματος, οι προτάσεις για αυτό το Σαββατοκύριακο αν μείνεις μέσα.

"Οι Αναλώσιμοι 2"

Κυκλοφορεί σε DVD η απόλυτη φωνάζω-φίλους-παραγγέλνουμε-πίτσες-ανοίγουμε-μπύρες ταινία της σεζόν, το απόλυτο must-see για κάθε άντρα ή/και φαν της οποιαδήποτε περιπέτειας χωρίς ειδικά εφέ γυρίστηκε ποτέ στο σινεμά. Είναι όλοι εδώ, τα ξέρεις πια, από Σταλόνε και Νόρις μέχρι Σβαρτζενέγκερ και Γουίλις (με αληθινούς ρόλους αυτή τη φορα κι όχι απλά cameo), και για την ακρίβεια αυτή τη φορά το κέφι είναι πιο διάχυτο, με την ταινία να στοχεύει ξεκάθαρα περισσότερο στη διασκέδαση. Αν ας πούμε ήθελες πάντα να δεις τον Άρνολντ να λέει την διασημότερη ατάκα του Μπρους, κι άλλα τέτοια. Ή απλώς, ξέρεις. τύπους με μούσκουλα και όπλα να δέρνονται με άλλους τύπους με μούσκουλα και όπλα.


Ο άντρας που κατηγόρησε τον εαυτό του για φόνο


Οι ιστορίες εγκλήματος και εξιλέωσης δεν γίνονται πολύ πιο περίεργες από αυτήν. Όπως την εξιστορείται το NY Mag, (Link) είναι η προσωπική μάχη του Trevell Coleman με τους δαίμονές του, καθώς ο 36χρονος άντρας μπαίνει σε ένα αστυνομικό και παραδίδεται, κατηγορώντας τον εαυτό του για φόνο. Δεν ήταν σίγουρος αν τον διέπραξε. Αλλά ύστερα από 17 χρόνια αγωνίας και ενοχών, δεν είχε άλλο τρόπο διαφυγής από τον ίδιο του τον εαυτό, παρά να αναζητήσει την αλήθεια. (NY Mag)

To "Thriller" γίνεται 30

Παίρνουμε πολλά πράγματα δεδομένα στη σημερινό μας entertainment και ίσως καλά κάνουμε (ο κόσμος προχωράει) αλλά το γεγονός παραμένει, πως οφείλουμε υπερβολικά πολλά από αυτά σε ένα και μόνο άλμπουμ, το "Thriller" του Μάικλ Τζάκσον. Καθώς γίνεται 30 ετών, το Billboard εξηγεί (Link) πως με την κυκλοφορία του το ιστορικό άλμπουμ γεφύρωσε το χάσμα ανάμεσα στις διαφορετικές κουλτούρες και φυλές, εξελίσσοντας παράλληλα τα μέσα διάδοσης της μουσικής, από το ραδιόφωνο μέχρι το βιντεοκλίπ. (Billboard)



"Luck"

Kυκλοφόρησε σε DVD η αδικοχαμένη σειρά "Luck" του ΗΒΟ, με πρωταγωνιστές τον Ντάστιν Χόφμαν και τον Νίκ Νόλτε, γύρω από τους θαμώνες ενός ιππόδρομου, και όλης της κοινότητας χαμένων που συγκεντρώνονται εκεί καθημερινά περιμένοντας την κάθε ιπποδρομία σα να ήταν το τέλος του κόσμου. Φανταστικές σκηνές ιπποδρομιών, πανέμορφη φωτογραφία και τρομερές ερμηνείες και χαρακτήρες, για μια δύσκολη ιστορία που αξίζει όμως τον κόπο.



Μπάγερν Μονάχου-Ντόρτμουντ

Πολύ σχετικό το να πεις ότι υπάρχει ντέρμπι κορυφής φέτος στη Γερμανία, με τη Μπάγερν να έχει ήδη χτίσει διαφορά 10 πόντων από τον δεύτερο, όμως αυτό έρχεται όσο πιο κοντά γίνεται. Παραδοσιακά μεγάλες ομάδες, πολύ καλή έχθρα, πάντα ωραία η μπάλα, και με τη Ντόρτμουντ να καίγεται για το διπλό, το μοναδικό αποτέλεσμα που την κρατάει ζωντανή στην κούρσα. Θα έχει ζουμί. (Σάββατο 1/12, OTE Sport 3, 19.30)

"King Kong"

Τώρα που το έδαφος είναι έτοιμο για την επιστροφή του Πίτερ Τζάκσον, με το "Χόμπιτ" να κάνει πρεμιέρα μες στο μήνα, ξέρετε τι ευκαιρία είναι; Ναι, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για επανεκτίμηση του φανταστικού "King Kong" του, ένα επικό ριμέικ της πιο διάσημης τερατοταινίας με τη Ναόμι Γουότς και τον Τζακ Μπλακ. Η ταινία είναι φοβερή, αν και λίγο μεγάλη - κάτι που στην άνεση του καναπέ σου δε φαίνεται και τόσο δραματικό πια. (Σάββατο 1/12, Star, 22.45)






Πηγή: oneman.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου