Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Οργασμός γένους αρσενικού

Οργασμός γένους αρσενικού

Φτάνει πια με τον οργασμό της. Κάποιος πρέπει να ασχοληθεί επιτέλους και με τον δικό σου οργασμό, με τα μυστικά του και με το πως μπορείς να τον απολαύσεις στο maximum. Εμείς είμαστε αυτός ο κάποιος.
Οποιοδήποτε online ή offline περιοδικό σέβεται τη θεματολογία του και το κρεβάτι σου, θα έχει κάποια στιγμή αναλύσει το μυστήριο του γυναικείου οργασμού, αυτό το κρυπτογραφημένο κεφάλαιο που βασανίζει, χρόνια τώρα, εραστές και επιστήμονες. Λίγοι, ωστόσο, είναι εκείνοι που έχουν  καταπιαστεί με τον αντρικό οργασμό, ενώ η πλειοψηφία επιδεικνύει μια προφανή αδιαφορία, σαν να είναι κάτι δεδομένο. Πράγματι, ο αντρικός οργασμός δεν χρειάζεται ανακάλυψη και είναι σχεδόν πάντα εκεί, για να κηρύξει τη λήξη του σεξουαλικού session, αυτό όμως δεν σημαίνει πως είναι ο καλύτερος δυνατός που μπορείς να έχεις. Υπάρχουν τρόποι για να τον κατανοήσεις καλύτερα, να τον δαμάσεις, να τον βελτιώσεις και, εν τέλει, να τον απολαύσεις περισσότερο.

 Μα τι σου συμβαίνει;
Η βιολογική εξήγηση του οργασμού είναι απλή: όταν το πέος τρίβεται σταθερά και επαναλαμβανόμενα, τα νεύρα στέλνουν σήμα στον αδένα του προστάτη να γεμίσουν οι όρχεις με σπερματικό υγρό. Τα τοιχώματα των σπερματοδόχων κυστών διαστέλλονται και ένα αίσθημα πίεσης φτάνει στον εγκέφαλο. Οι παλμοί της καρδιάς μπορεί να αγγίξουν τους 150/ λεπτό, η αναπνοή επιταχύνεται, η θερμότητα του πέους αυξάνεται και, τελικά, το πέος συστέλλεται, οδηγώντας σε εκσπερμάτωση. Να πως αυτό το απερίγραπτο συναίσθημα που ανακάλυψες κάποτε στην προεφηβική ηλικία σου μπορεί να περιγραφεί με 61 λέξεις.

Όλα έγιναν τόσο γρήγορα

Σύμφωνα με πανεπιστημιακές μελέτες, 25-30% των αντρών αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της πρόωρης εκσπερμάτωσης, ενώ το ποσοστό που απομένει τρέμει στην ιδέα μη του συμβεί. Και μπορεί το συμβάν να προκαλεί αμηχανία στο ζευγάρι και γέλια στους φίλους του και τις φίλες της, όμως εδώ μιλάμε για ένα πραγματικό πρόβλημα, που μπορείς να αντιμετωπίσεις μόνο αν μάθεις να ελέγχεις τους PC μύες σου (ηβοκοκκυγικοί μύες, υπεύθυνοι, μεταξύ άλλων, και για την εκτίναξη του σπέρματος). Κάθε φορά που νιώθεις πως ο πρόωρος οργασμός σου πλησιάζει, θα πρέπει να σφιχτείς εκεί χαμηλά, όπως θα σφιγγόσουν ασυναίσθητα αν ξαφνικά κάποιος έμπαινε από την πόρτα. Με το στιγμιαίο αυτό σφίξιμο εκεί κάτω, σταματάει η ροή της εκσπερμάτωσης και μπορείς να κρατήσεις περισσότερο. Βέβαια, είναι πιο δύσκολο απ’ όσο ακούγεται, αλλά όσο περισσότερο εξασκείσαι, τόσο πιο εύκολα θα σου γίνει δεύτερη φύση σου. Θα εκτιμήσεις τα επιβραδυντικά αποτελέσματα και εσύ και εκείνη.

Λίγο σεξ ακόμα

Ας πούμε όμως πως δεν εμπίπτεις στην παραπάνω κατηγορία του πιο γρήγορου πιστολιού στη Δύση και πως ο οργασμός σου έρχεται κάποια φυσιολογική στιγμή στο σεξ μεν, πολύ πριν από τον δικό της δε. Τι μπορείς να κάνεις για να συγχρονιστείτε ή, τελοσπάντων, να κρατάς περισσότερο ώστε να απολαμβάνετε και οι δύο για περισσότερη ώρα το σεξ; Όταν νιώσεις πως ο οργασμός σου πλησιάζει, ζήτησέ της να κρατήσει το πέος σου σφιχτά ακριβώς κάτω από το κεφάλι και να το πιέσει για λίγα δευτερόλεπτα, κάνοντας τη ροή του αίματος να γυρίσει προς τα πίσω και τον οργασμό να επιβραδυνθεί. Εναλλακτικά, μπορείς απλά να τραβηχτείς και να μην ακουμπάς καθόλου το πέος σου για 10 με 20 δευτερόλεπτα, όσο χρειάζεται δηλαδή για να κουλάρεις και να ξαναξεκινήσεις.

Οργασμός, βελτιωμένο edition

Φυσικά και γίνεται, αλλά για να τον ανακαλύψεις θα πρέπει μετά το τέλος της ανάγνωσης να πιάσεις δουλειά, διότι ξεκάθαρο μυστικό για το πως μπορεί ο οργασμός σου να γίνει πιο ισχυρός δεν υπάρχει, καθώς σε αυτό τον τομέα ο κάθε άντρας είναι διαφορετικός. Οι επιστήμονες, πάντως, συμφωνούν πως η ποικιλία σε τεχνικές και στάσεις μπορεί να βοηθήσει την απόλαυση, όπως και τα χάδια σε μη προφανείς περιοχές του σώματος. Δοκίμασε μια στάση διαφορετική από αυτή που έχεις για σιγουράκι οργασμού, άλλαξε περιβάλλον ή ακόμη και soundtrack την ώρα του σεξ. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνει κλικ σε εσένα και το πέος σου αν πρώτα δεν το δοκιμάσεις.

Το δικό σου σημείο G

Έχεις κάθε δικαίωμα να θεωρείς πως όλα αυτά τα σημεία G που γράφουν τα site και τα περιοδικά είναι περιττά στην απόλαυση ή ακόμη και πως δεν υπάρχουν, εμείς όμως έχουμε κάθε υποχρέωση να σε ενημερώσουμε πως όχι μόνο αποδεδειγμένα υπάρχουν, αλλά πως μπορούν να σου προσφέρουν έναν άγνωστο μέχρι στιγμής, πολλών ρίχτερ οργασμό. Ευτυχώς ή δυστυχώς, το σημείο G στον άντρα είναι ο αδένας του προστάτη, ο οποίος ως γνωστόν βρίσκεται στον πρωκτό. Μπορείς, όμως, να ερεθίσεις το σημείο και εξωτερικά, ζητώντας από την παρτενέρ σου να σε χαϊδέψει στην βάση του όσχεου, κάτω από τους όρχεις και πριν τον πρωκτό. Αν ξεπεράσεις το όποιο ταμπού μπορεί να έχεις, η αίσθηση θα σε εκπλήξει ευχάριστα.

Οργασμοί στο repeat

Υπάρχουν πολλαπλοί οργασμοί στον άντρα; Μπορείς να νιώσεις επαναλαμβανόμενα το συναίσθημα του οργασμού, ακόμη και αν δεν εκσπερματώνεις; Ναι, λένε οι επιστήμονες, που αυτό τον καιρό ψάχνουν να ανακαλύψουν το μυστικό για να πολλαπλασιάσουν την αντρική απόλαυση. Από ένα γκρουπ πολυοργασμικών αντρών που αναλύθηκαν, η πλειοψηφία δήλωσε πως ανέκαθεν είχε αυτή την ιδιότητα, κάποιοι άλλοι το ανακάλυψαν σε κάποια φάση της σεξουαλικής τους ζωής και ένα μικρό αλλά ενθαρρυντικό ποσοστό δήλωσε πως το πέτυχε έπειτα από εξάσκηση. Αν είσαι σε τέτοιο advanced επίπεδο, ο τρόπος να το πετύχεις είναι να συνειδητοποιήσεις πως δεν χρειάζεσαι σπέρμα ως διαπιστευτήριο του οργασμού σου, αλλά μπορείς να βιώσεις το δυνατό αυτό συναίσθημα ακόμα και χωρίς κολλώδεις αποδείξεις. Μια τεχνική στην οποία μπορείς να προπονηθείς είναι να κρατάς τους μύες σου χαλαρούς κατά τη διάρκεια του σεξ, να συγκεντρώνεσαι στην αναπνοή σου και να φαντάζεσαι πως η διέγερσή σου απλώνεται από το πέος σε όλο το κορμί σου. Εισπνέοντας πιο γρήγορα όσο πλησιάζει ο οργασμός, προσπάθησε να τον ελέγχεις σφίγγοντας τον μυ PC και μείνε ακίνητος. Αν το κάνεις σωστά, είναι πιθανό να νιώσεις όλη την ένταση ενός οργασμού χωρίς όμως στην ουσία να έχεις τελειώσει, και, εφόσον η στύση είναι ακόμη εκεί, μπορείς να συνεχίσεις στον επόμενο. Είναι δύσκολο, αλλά ίσως αξίζει να το προσπαθήσεις. Άλλωστε, με μια γυναίκα που κάνεις σεξ πολύ καιρό και που έχεις ήδη ανακαλύψει τα μυστικά της δικής της απόλαυσης, τι καλύτερο έχεις να κάνεις από το να ανακαλύψεις και τα δικά σου;
πηγή: oneman

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου