Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Google και Amazon έγιναν τώρα και τραπεζίτες

Είστε ιδιοκτήτης μικρομεσαίας επιχείρησης και χρειάζεστε ρευστό για να τη διαφημίσετε, αλλά οι τράπεζες απορρίπτουν συνεχώς τις αιτήσεις σας για δάνειο; Μην το βάζετε κάτω. Αναζητήστε την τύχη σας στην Google! Οχι για να βρείτε στο Ιντερνετ κάποιον που θα σας δανείσει, αλλά για να δανειστείτε απευθείας από τον κολοσσό των αναζητήσεων. 
Την περασμένη Δευτέρα η Google εισήλθε επισήμως στην τραπεζική αγορά εκδίδοντας πιστωτικές κάρτες σε επιχειρήσεις που διαφημίζονται στο Ιντερνετ χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες της εταιρείας.

Προς το παρόν οι κάρτες διατίθενται μόνο στη Βρετανία. Ωστόσο εντός των προσεχών εβδομάδων θα κυκλοφορήσουν στις ΗΠΑ και αργότερα σε άλλες χώρες του κόσμου - πιθανόν και στην Ελλάδα.«Οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων έχουν συνηθίσει να βρίσκονται υπό πίεση για την εξεύρεση πόρων, χρόνου και, κυρίως, πίστωσης. Τα έξοδα σε διάφορες πιστωτικές κάρτες δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για άλλες δαπάνες, όπως η επένδυση μιας πιτσαρίας σε έναν νέο φούρνο ή τα έξοδα για να βγάλει κάποιος για φαγητό έναν σημαντικό πελάτη», ανακοίνωσε η Google παρουσιάζοντας την πιστωτική της κάρτα: μια MasterCard που εκδίδεται σε συνεργασία με την Barclays στην Αγγλία και την Comenity Capital Bank στις ΗΠΑ.Η κάρτα, με το όνομα AdWords Business Credit Card, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για την αγορά των υπηρεσιών που παρέχει το εργαλείο AdWords. Πρόκειται για τη διαφημιστική υπηρεσία της Google, η οποία αποτελεί την κύρια πηγή των ετήσιων εσόδων της (ανέρχονται σε 37 δισ. δολάρια).Διαφήμιση με δανεικά από την Google


Με την πιστωτική κάρτα τής Google, AdWords Business Credit Card, oι ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων που διαφημίζονται στο Ιντερνετ χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες της θα μπορούν να αντλούν από 200 έως 100.000 δολάρια τον μήνα. Η κάρτα κυκλοφόρησε την περασμένη Δευτέρα στη Βρετανία και εντός των προσεχών εβδομάδων θα κάνει την εμφάνισή της στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες του κόσμου. Στη Βρετανία έχει επιτόκιο 11,9%, ενώ στις ΗΠΑ θα κυμαίνεται από 8,99% έως 18,99% (ανάλογα με την πιστοληπτική ικανότητα των αγοραστών)

πηγή : tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου