Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Οι 8 φυσικοί λιποδιαλύτες που θα σας αδυνατίσουν άμεσα


Έχετε βάλει ως σκοπό της ζωής σας μέσα στους επόμενους μήνες να χάσετε κιλά και να αποκτήσετε μία υπέροχη σιλουέτα. 
Από την άλλη όμως ανήκετε στην κατηγορία αυτή των ανθρώπων που δεν μπορούν να μείνουν πιστοί σε μία δίαιτα πάνω από 3-4 ημέρες. Κάθε Δευτέρα την ξεκινάτε και πάλι! 
Μπορείτε να πετύχετε όλα τα παραπάνω, αρκεί να εντάξετε στην καθημερινή σας διατροφή τις παρακάτω τροφές με την καλύτερη λιποδιαλυτική δράση. Σίγουρα χρειάζεται συχνή άσκηση και να μείνετε μακριά από τους πειρασμούς.

Πάμε να δούμε ποιες είναι:
Ελαιόλαδο: Μην ξεχνάτε να προσθέτετε μία μικρή ποσότητα ελαιόλαδου στα γεύματά σας. Δε χρειάζονται υπερβολές, ίσα ίσα να μην είναι το φαγητό σας εντελώς στεγνό. Μπορείτε επίσης, να ρίξετε και λίγο χυμό φρέσκου λεμονιού.

Ψωμιά και δημητριακά ολικής άλεσης: Αντικαταστήστε το ψωμί που τρώγατε μέχρι τώρα, με ένα ολικής αλέσεως. Όσο για το πρωινό σας γεύμα; Προτιμήστε να καταναλώσετε  μπολ δημητριακών το οποίο και θα σας χαρίσει την ευεξία και τη σιλουέτα που αναζητάτε.
Πράσινο τσάι: Στην προκειμένη περίπτωση πρέπει να γίνει το αγαπημένο σας ρόφημα. Ζεστό ή κρύο, τα αποτελέσματά του είναι θεαματικά. Αν δε σας αρέσει σκέτο, μπορείτε να ρίξετε μέσα μερικές φέτες λεμονιού. Φυσικά, μην προσθέσετε ζάχαρη!

Αμύγδαλα ωμά: Βάλτε μερικά αμύγδαλα σε ένα μπολ και έχετέ τα πάντα δίπλα σας στο γραφείο. Πού και πού φροντίστε να τσιμπάτε μερικά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Εκτός απο λιποδιαλυτική δράση, περιέχουν και πολλές βιταμίνες!

Γαλοπούλα, κοτόπουλο και άλλα άπαχα κρέατα και ψάρια: Τα γεύματά σας πρέπει να αποτελούνται κυρίως από αυτά, αν επιθυμείτε να χάσετε το περιττό λίπος. Λίγα λαχανικά για συνοδευτικό δεν είναι και άσχημη ιδέα. Δοκιμάστε τα για μερικές ημέρες και δε θα πιστεύετε για το πότε η κοιλίτσα σας, θα ξεφουσκώσει.

Μήλα και αχλάδια: Ένα μήλο την ημέρα το γιατρό τον κάνει πέρα. Στη δική μας περίπτωση, θα κάνει και τα περιττά κιλά. Έχετε ένα μήλο ή αχλάδι πάντα μαζί σας και γευτείτε το ως σνακ μέσα στην ημέρα.

Σπανάκι και άλλα πράσινα φυλλώδη λαχανικά: Τι θα λέγατε για μία σπανακόπιτα; Γενικότερα, ό,τι είναι πράσινο μπορεί να σας βοηθήσει να κάψετε λίπος. Μία σαλάτα, για παράδειγμα, με λίγο κοτόπουλο αποτελούν ένα από τα πιο τοπ γεύματα μίας δίαιτας. Εσείς θα αντισταθείτε;

Βρώμη: Αγαπημένη για πολλούς λάτρεις της υγιεινής διατροφής. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσα πράγματα μπορείτε να φτιάξετε με τη βρώμη. Ψωμί, κουλουράκια ή ακόμη και γλυκά. Μήπως τελικά την είχατε λίγο παρεξηγημένη στο μυαλό σας;


Πηγή: http://www.queen.gr/well-being/DIATROFH-DIAITES/item/103796-oi-8-fysikoi-lipodialytes-poy-tha-sas-adynatisoyn-amesa-deite-toys#ixzz42K1t3DJZ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου