Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Tα ιδρωμένα παιδιά της ΔΑΠ και της ΠΑΣΠ

Όλοι όσοι περάσαμε από ΤΕΙ, Πανεπιστήμια, ΑΕΙ και γενικά από τριτοβάθμια εκπαίδευση, είχαμε την τιμή να γνωρίσουμε τα ιδρωμένα παιδιά της ΠΑΣΠ της ΔΑΠ και γενικά από οποιαδήποτε παράταξη που υπήρχε στο χώρο του Πανεπιστημίου.


                Τώρα πλέον ενηλικιωθήκαμε και πρέπει να έχουμε πολιτική συνείδηση είναι η απάντηση οποιουδήποτε ιδρωμένου ρωτήσεις..
-Γιατί ρε παίχτη να υπάρχουν οι πολιτικές παρατάξεις στο ΤΕΙ και στο ΑΕΙ?
-Στην βουλή δεν μας έφτανε?
Και στην συνέχεια με το που θα ακούσει την λέξη βουλή θα σου πεί:
-Tι είναι αυτά που λες ρε απληροφόρητε χωριάτη!? Εγώ δεν έχω καμία σχέση με τους πολιτικούς, το ότι είμαι στην ΔΑΠ δεν σημαίνει ότι είμαι στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
Με αυτή την απάντηση υποβαθμίζει την νοημοσύνη σου, πιστεύει ότι όντων μιλάει σε ένα παιδί του δημοτικού ο οποίος δεν έχει καμία ιδέα από τα πολιτικά, και από κοινωνικά θέματα, δεν θα επιμείνω στο θέμα της πολιτικοποίησης των παρατάξεων, αυτό είναι δεδομένο ότι η ΔΑΠ ανήκει στην Ν.Δ η ΠΑΣΠ ανήκει στο ΠΑΣΟΚ κ. ο. κ (Αυτό μπορείτε να το καταλάβετε με την πρώτη φορά που θα βρεθείτε σε μία συνέλευση σε ένα αμφιθέατρο, στον πανεπιστημιακό σας χώρο.

Αυτό που παραδέχομαι  και γενικά βγάζω το καπέλο που δεν φοράω, σε όλα αυτά τα παιδιά είναι ότι πραγματικά ίδρωσαν για να μπορέσουν επιτέλους να ανεβάσουν φωτογραφία στο Facebook αγκαλιά με το πτυχίο. Γεμάτοι χαρά και υπερηφάνεια που το απέκτησαν έχοντας ακόμα ιδρωμένα πρόσωπα. Γιατί αυτά τα παιδιά ποτέ δεν αποδέχτηκαν τις προσφορές των επιτήδειων καθηγητών τους
που τους παρακαλούσαν να τους βάλουν 9 ή 10 στην εξεταστική, ήταν ακάθεκτοι ζητούσαν από τον κακό καθηγητή να τους κόψει με τον βαθμό που τους αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου