Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Προφυλακτικά νέας γενιάς... από τον Μπιλ Γκεϊτς

Το πανίσχυρο ίδρυμα που φέρει το όνομα του ιδίου και της γυναίκας του, προσφέρει 100.000 δολάρια σαν αρχικό ποσό σε όποιον καταφέρει να σχεδιάσει προφυλακτικά νέας γενιάς, έτσι ώστε να αυξηθεί η ευχαρίστηση που αισθάνονται όσοι το χρησιμοποιούν..

Ακούγεται σαν σύντομο ανέκδοτο. Αλλά δεν είναι. Τι σχέση έχει ο Μπιλ Γκεϊτς με τα προφυλακτικά;
Η απάντηση είναι ότι το πανίσχυρο ίδρυμα που φέρει το όνομα του ιδίου και της γυναίκας του, προσφέρει 100.000 δολάρια σαν αρχικό ποσό σε όποιον καταφέρει να σχεδιάσει προφυλακτικά νέας γενιάς, έτσι ώστε να αυξηθεί η ευχαρίστηση που αισθάνονται όσοι το χρησιμοποιούν.
Ο πραγματικός στόχος του ιδρύματος δεν είναι τόσο η σεξουαλική απόλαυση αλλά μέσω αυτής να αυξηθεί ο αριθμός των ανδρών που αποφασίζει να το χρησιμοποιεί σε σταθερή βάση. Οπως είναι γνωστόν, πολλοί το αποφεύγουν διότι θεωρούν ότι τους στερεί την ηδονή, με αποτέλεσμα να παρατηρείται αύξηση σε πολλά σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα σε όλον τον κόσμο.
Αντί λοιπόν ο Γκεϊτς να δίνει χρήματα σε οργανώσεις που καταπολεμούν τις ασθένειες αυτές και στηρίζουν τους χρήστες, προσπαθεί να πιάσει το νήμα, νωρίτερα. Πριν δηλαδή, γίνει η μόλυνση. Ο μεγιστάνας είναι έτοιμος να διαθέσει  πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια για τον σκοπό της έρευνας σε αυτό το πεδίο.
Τα προφυλακτικά θα μπορούσαν να είναι η μεγαλύτερη ασφάλεια έναντι των νοσημάτων αυτών. Δυστυχώς δεν υπάρχει πάντοτε επαρκής ενημέρωση αλλά ακόμα και σε χώρες του ανεπτυγμένου κόσμου όπου όλοι ξέρουν τους κινδύνους, η χρήση τους αποφεύγεται για τους προαναφερθέντες λόγους.
www.iwords24.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου