Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Κλειστό θα παραμείνει το κέντρο της Θεσσαλονίκης για τουλάχιστον έξι ώρες

Δυσπρόσιτο έως κλειστό κατά περιοχές για τα ΙΧ θα είναι μετά τις 4 το απόγευμα και για τουλάχιστον έξι ώρες το κέντρο της Θεσσαλονίκης, λόγω του 2ου διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου και του Δρόμου Υγείας, που θα ακολουθήσει.
Απ»…


τη συγκεκριμένη ώρα και τουλάχιστον μέχρι τις 10 το βράδυ δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία και στάση οχημάτων κατά μήκος της διαδρομής που θα ακολουθήσουν οι δρομείς, ήτοι στο εξής δρομολόγιο:
-Στη Λεωφόρο Νίκης, καθ’ όλο το μήκος και το πλάτος αυτής
-Στη Λεωφόρο Βασιλέως Γεωργίου Β’, καθ’ όλο το μήκος και το πλάτος αυτής
-Στη Λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου, από την συμβολή της με την οδό Γ’ Σεπτεμβρίου έως την συμβολή της με την οδό Παρασκευοπούλου, καθ’ όλο το πλάτος αυτής
-Στην οδό Παρασκευοπούλου, από την συμβολή της με τη Λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου έως την συμβολή της με τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας, καθ’ όλο το πλάτος αυτής
-Στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας, από την συμβολή της με την οδό Παρασκευοπούλου έως την συμβολή της με την οδό Βασιλέως Γεωργίου, καθ’ όλο το πλάτος αυτής
-Στην οδό Βασιλέως Γεωργίου, καθ’ όλο το μήκος και το πλάτος αυτής
-Στην οδό Μ. Ανδρόνικου, καθ’ όλο το μήκος και το πλάτος αυτής
-Στην οδό Τσιμισκή, καθ’ όλο το μήκος και το πλάτος αυτής
-Στην οδό Πολυτεχνείου, καθ’ όλο το μήκος και το πλάτος αυτής
-Στην οδό Κουντουριώτη, καθ’ όλο το μήκος και το πλάτος αυτής
Οι περιορισμοί στην κυκλοφορία και τη στάση των οχημάτων θα εφαρμόζονται σταδιακά, ανάλογα με το σημείο όπου θα βρίσκονται κάθε φορά οι δρομείς.
Υπενθυμίζεται ότι ο Ημιμαραθώνιος, μήκους 21,1 χιλιομέτρων, ξεκινά λίγο πριν από τις 7 το βράδυ, από τον Λευκό Πύργο, ενώ θα καταλήξει στο ίδιο σημείο μετά από τρεις γύρους, ενώ σε αυτόν αναμένεται να συμμετάσχουν περίπου 2500 άτομα.
Ο δε Δρόμος Υγείας, συνολικού μήκους 5 χιλιομέτρων, θα ξεκινήσει στις 20.40 από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και θα καταλήξει κι αυτός στον Λευκό Πύργο, μετά από μία στροφή, με περίπου 8000 συμμετοχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου