Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Οι χειρότερες βαθμολογίες της δεκαετίας φέρνουν κατακόρυφη πτώση των βάσεων!

Kατακόρυφη πτώση των βάσεων αναμένεται να δούμε στα αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων τα οποία θα ανακοινωθούν όπως κάθε χρόνο την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου. Οι κακές επιδόσεις φέρνουν μεγάλη πτώση ιδιαίτερα σε 2ο-4ο και 5ο πεδίο.   Οι χειρότερες βαθμολογίες της δεκαετίας φέρνουν κατακόρυφη πτώση των βάσεων!


Δείτε αναλυτικά:  
1ο Επιστημονικό Πεδίο: Αναμένεται πτώση των βάσεων σε Νομικές, Φιλολογικές και Ψυχολογίας (Αθήνα – Θεσσαλονίκη), με δεδομένο πως στα Αρχαία Ελληνικά, σημειώθηκε μεγάλο ποσοστό αποτυχίας.    

 2ο Επιστημονικό Πεδίο: Η εισαγωγή στις Φυσικομαθηματικές σχολές θα είναι ευκολότερη, μιας και τα μαθηματικά θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο στην πτώση των βάσεων     

3ο Επιστημονικό Πεδίο: Σε μία από τις λίγες χρονιές που θα συμβεί αυτό, τα μόρια εισαγωγής στις Ιατρικές Σχολές είναι κάτω από 19.000. Πτώση θα υπάρξει και στα τμήματα Φαρμακευτικής - Οδοντιατρικής     

4ο Επιστημονικό Πεδίο: Οι Πολυτεχνικές Σχολές αναμένεται να καταγράψουν σημαντική μείωση στα μόρια που απαιτούνται για εισαγωγή.     

5ο Επιστημονικό Πεδίο: Τα Οικονομικά τμήματα των Πανεπιστημίων θα καταγράψουν σημαντικές πτώσεις στον πήχη εισαγωγής, γεγονός που αντανακλάται και από το μόλις 18.69% που αρίστευσε στο μάθημα βαρύτητας του πεδίου (Αρχές Οικονομικής Θεωρίας). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου