ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΜΠΙΤΑΚΟ ΞΥΠΟΛΥΤΟΣ ΣΤΑ ΑΓΚΑΘΙΑ;;;
Χείμαρρος αποδείχθηκε ο Μιχάλης Ζαμπίδης, όταν κλήθηκε να σχολιάσει προοπτική αγώνα εναντίον του Σταμάτη Μπιτάκου, ο οποίος πρόσφατα τον παρομοίασε με… κότα. Η νέα πρόκληση του…..


Μπιτάκου καταγράφηκε μέσα από την κάμερα του Star, όπως και η τωρινή απάντηση του «Iron Mike». Ο Ζαμπίδης ξεκαθάρισε πως ο Μπιτάκος και οι υπόλοιποι Έλληνες αθλητές δεν του προσφέρουν το απαραίτητο κίνητρο, ώστε να αντιμετωπίσει κάποιον ή κάποιους στο ρινγκ, ακόμα και αν δέχονται να αντιμετωπίσουν τον κορυφαίο Έλληνα kickboxer στο άθλημά του, όπως συμβαίνει στην προκειμένη.
«Ο καθένας βγαίνει και λέει ό,τι θέλει» δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε: «Κάποιοι μπορεί να μπερδεύτηκαν, αλλά οι περισσότερο γνωρίζουν πως το όνομά του δεν υφίσταται στην παγκόσμια κατάταξη. Του προτάθηκε μεγάλο ματς, αλλά εκείνος δεν πάτησε». Μάλιστα, δεν παρέλειψε να σχολιάσει γενικότερα τον τρόπο επιλογής αντιπάλων: «Ουδέποτε μου έχει γίνει σοβαρή πρόταση για αγώνα εναντίον Έλληνα αθλητή. Με ενδιαφέρει να αντιμετωπίσω τον Batu και τον Petrosyan, παγκόσμιους πρωταθλητές που μου δίνουν κίνητρο».
πηγή trelokouneli.gr