Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Το μέλλον... Γνωρίστε ένα εκπληκτικό πιτσιρικά που τα λέει έξω από τα δόντια!!

Το μελλον... Γνωριστε ενα εκπληκτικο πιτσιρικα που τα λεει εξω απο τα δοντια!!
Ο Αζέαν Τζόνσον είναι μόλις 9 ετών και το σχολείο του θα κλείσει. Ο Τζόνσον μίλησε σε δημόσια διαμαρτυρία κατά της απόφασης του δημάρχου να κλείσει 53 σχολεία, ξεσηκώνοντας όχι μόνο τους μαθητές αλλά και ολόκληρο το «κοινό», με πολλούς να δηλώνουν πως θα τον ψηφίσουν στο μέλλον για Δήμαρχο, ακόμα και για Πρόεδρο των Η.Π.Α.
«Καλησπέρα ή καλημέρα σας. Το όνομά μου είναι Αζέαν Τζόνσον και πηγαίνω στο Δημοτικό Μάρκους Γκάρβεϊ κι αν κλείσει, πρέπει να πάω στο Μάουντ Βέρμον. Έρχομαι λοιπόν ενώπιόν σας σήμερα για να σας μιλήσω για το κλείσιμο του σχολείου μας. Τα παιδιά χρειάζονται ασφάλεια. Ο Ραμ Εμάνιουελ (δήμαρχος του Σικάγου) δεν ενδιαφέρεται για τα σχολεία μας. Δεν ενδιαφέρεται για την ασφάλειά μας. Κανονικά, έπρεπε να επενδύει σε αυτά τα σχολεία και όχι να τα κλείνει.
Μαζευτήκαμε, λοιπόν, εδώ σήμερα για να του πούμε ότι δεν είμαστε παιχνίδια και δεν τα παρατάμε. Όχι χωρίς να δώσουμε τη μάχη μας. Λέει ότι δεν υπάρχει κάτι επιπλέον να εξετάσει. Κι όμως. Αυτή είναι μια ρατσιστική συμπεριφορά. Είμαστε μαύροι και είμαστε υπερήφανοι. Είμαστε λευκοί και είμαστε υπερήφανοι. Χωρίς να έχει σημασία το χρώμα ή τι γλώσσα μιλάμε... Δεν μπορεί να κλείνει τα σχολεία μας χωρίς να έλθει ο ίδιος σ' αυτά και να δει από κοντά τι πραγματικά συμβαίνει. Η εκπαίδευσή μας είναι δικαίωμά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου