Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Βγαίνει από τη φυλακή ο γιατρός του Τζάκσον


Αγνώριστος, λέγεται ότι είναι σήμερα ο Κόνραντ Μιούρεϊ



Όπως δημοσιεύει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media" ο Κόνραντ Μιούρεϊ (Conrad Murray) ενδέχεται να κάνει Χριστούγεννα στο σπίτι του.

Είναι πολύ πιθανό ο προσωπικός γιατρός του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) να βγει από τη φυλακή κάποια στιγμή μέσα στον Νοέμβριο, λόγω… έλλειψης χώρου, μεταφέρει ο δικηγόρος του.
"Ελπίζω ο Κόνραντ να είναι στο σπίτι του μέχρι τα Χριστούγεννα. Είναι γελοίο πια και είναι μέσα περίπου ένα χρόνο. Δεν μιλάμε για κάποιον επικίνδυνο, βίαιο, ή για κάποιον που αξίζει να τιμωρηθεί δια της απομόνωσης", υποστήριξε μιλώντας αποκλειστικά στην εφημερίδα "The Sun" ο Βάλερι Βας (Valerie Wass) για τον πελάτη του που κρίθηκε ένοχος για την "ανθρωποκτονία εξ αμελείας" του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) το 2009.

"Του έχουν στερήσει ήδη την ιατρική άδεια, και είναι χάσιμο χρόνου και χρημάτων να τον κρατούν ακόμη εκεί μέσα", συνεχίζει ο δικηγόρος του Μιούρεϊ, ο οποίος προσπαθεί να πετύχει συμφωνία ώστε ο 59χρονος γιατρός να εκτίσει τα υπόλοιπα τρία χρόνια της ποινής του μέσω κοινωνικής εργασίας.
Υπογραμμίζοντας τις "άθλιες συνθήκες" κάτω από τις οποίες κρατείται ο πελάτης του, ο οποίος φέρεται να έχει προβλήματα υγείας, ο Βας τονίζει πως "ο Κόνραντ Μιούρεϊ έχει γίνει αγνώριστος πια, υπερβολικά αδύνατος, με γκρίζα μαλλιά μην μπορώντας καλά καλά να περπατήσει".







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου