Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012

«Αν είναι Αλβανίδα και το κρύβει.. ντροπή της!»
Η καταγωγή της Ελένης Φουρέιρα έρχεται και πάλι στο προσκήνιο έπειτα από δηλώσεις του Devis Xherahu, που γνωρίσαμε από το «Fame Story 4», ο οποίος σε συνέντευξη στο «Super TV» τόνισε:
«Είναι λάθος να κρύβεις την καταγωγή σου! Όταν δεν ξέρεις από πού έρχεσαι, δεν ξέρεις πού πας. Θα σου πω ένα παράδειγμα. Όλοι στην Αλβανία λένε ότι η Ελένη Φουρέιρα είναι Αλβανίδα. Αν είναι αλήθεια, είναι ντροπή της να κρύβει την καταγωγή της, γιατί δίνει ένα πολύ κακό μήνυμα σε ένα εκατομμύριο Αλβανούς που ζουν στην Ελλάδα. Αυξάνει τον φόβο για την καταγωγή τους στα δεκαπεντάχρονα Αλβανάκια που την ακούν και τη θαυμάζουν. Τα μικρά παιδιά που μεγαλώνουν σήμερα στην Ελλάδα δεν πρέπει να αισθάνονται ντροπή επειδή κατάγονται από την Αλβανία» είπε ο τραγουδιστής.

Ο Devis είχε συμμετάσχει στο reality σαν Διονύσης Χιώτης και δεν είχε κρύψει την καταγωγή του.«Για ποιο λόγο, αν είναι αλήθεια, να μην το πει;… Κατά τα άλλα, θα είμαστε ένα εκατομμύριο Αλβανοί μείον ένα άτομο. Δεν έγινε τίποτα. Αυτή ας πει ό,τι θέλει και ας νιώσει όπως θέλει. Πρόβλημά της!» κατέληξε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου