Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Samsung εναντίον iPhone? Δείτε το video.

Εδώ και αρκετό καιρό η Samsung ακολουθεί μια επιθετική στρατηγική εναντίον της Apple και του iPhone με καυστικές διαφημίσεις. Θυμάστε όλοι τις διαφημίσεις της Samsung εναντίον των iPhone fans που περίμεναν για το super iPhone 4S σε ουρές για δυο και τρεις μέρες.

Η Samsung λοιπόν δημιούργησε μια νέα διαφήμιση της σειράς "The Next best thing is already here" καυτηριάζοντας για άλλη μια φορά την συμπεριφορά των iPhone fans που από χθες έχουν στήσει ουρές για να πάρουν αύριο πρώτη το iPhone 5.

Η νέα διαφήμιση θίγει τη μεγαλύτερη οθόνη του iPhone 5, το LTE και την απουσία NFC chip.

The Next Big Think... Is allready here!!
 

3 σχόλια:

  1. xaxaxaxa mallon i samsung den asteieuetai katholou!! mporeis omws kapoios na mou eksigisei gia poion logo ginetai toso megalos ntoros gia tetoia kinita???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρχικά έχουμε να κάνουμε με δύο από τις μεγαλύτερες εταιρίες κινητής τηλεφωνίας. Αυτό και μόνο λέει πολλά. Αυτό που όλοι καταλαβαίνουμε σαν απλοί πολίτες είναι ότι προφανώς πρόκειται για καθαρό “management” των δύο εταιριών, γιατί αν δεν διαφημίσεις το προϊόν σου, ότι και να πουλάς παραμένει άγνωστο… Όχι ότι χρειάζονται διαφήμιση αυτές οι εταιρίες, αλλά αυτό είναι αλλού παππά ευαγγέλιο.. Δεύτερον, η “Apple” ανέκαθεν έκανε «την τρίχα… τριχιά» με την δημοσίευση κάθε νέου προϊόντος που έβγαζε στην αγορά και φυσικά με τον Steve Jobs από πίσω να την προωθεί με τον καλύτερο τρόπο… Άλλωστε δεν θα ξεχάσουμε την «μεγαλειώδη» παρουσίαση του “iPhone 4” στην California το 2010. Προσπάθησαν όμως κι άλλες εταιρίες να διαφημίσουν τα προϊόντα τους με παρόμοιους τρόπους αλλά δυστυχώς γι αυτές, δεν τα κατάφεραν, ενδεικτικά μερικές από αυτές: “HTC” με την πανέμορφη σειρά των μοντέλων “HD2” και “HD7”, η “SONY” με την εξίσου αναγνωρίσιμη σειρά των “Xperia” και άλλες πολλές.. Το θέμα είναι ότι μόνο μία κατάφερε να ταρακουνήσει την «κορυφή» της Apple και φυσικά αυτή είναι η “Samsung”. Από τότε που βγήκε για πρώτη φορά το 2007 το “Galaxy S” της σειράς “Galaxy” της Samsung, όλοι είπαν: «Επιτέλους ένας ανταγωνιστής που στέκεται ξεκάθαρα δίπλα στο iPhone». Φυσικά καπνός χωρίς φωτιά δεν μπορεί να υπάρξει γιατί όλοι ξέρουμε την συνεργασία Apple – Samsung που προμήθευε την Apple με επεξεργαστές μέχρι που αποφάσισαν οι δύο κολοσσοί να χωρίσουν τους δρόμους τους.. Έτσι τώρα η μία δυσφημεί την άλλη. Κάπως έτσι μπορείς να καταλάβεις ότι το ζήτημα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και φυσικά δεν πρόκειται να σταματήσει εδώ..
    Ελπίζω να σε κάλυψα σε πολλούς τομείς με την λίγο πιο διευρυμένη απάντηση μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. nai fysika kai me kalypses... apla i erwtisi mou einai giati toso megalos ntoros gia dyo kinita? thewrw oti den eprepe na ginetai toso megalo thema... ok poly dynata montela alla ola auta tha m arese perissotero na ginotan gia enan ypologisti para gia ena kinito....

      Διαγραφή