Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Obama στο... Διάστημα

Η προεκλογική εκστρατεία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στις Η.Π.Α., με τον Barack Obama και τον Mitt Romney να κάνουν ό, τι μπορούν προκειμένου να κρατήσουν σε υψηλά επίπεδα τη δημοτικότητά τους, συγκεντρώνοντας παράλληλα και τα απαραίτητα κονδύλια για τον αγώνα τους μέσα από τη διοργάνωση εκδηλώσεων και διαφόρων άλλων events.

Με στόχο τη συγκέντρωση 100.000 δολαρίων μια ομάδα ψηφοφόρων του Δημοκρατικού Κόμματος έστειλε στο Διάστημα μια μινιατούρα του προέδρου των Η.Π.Α..

O… Barack Obama ήταν τοποθετημένος πάνω σε ειδική κατασκευή, η οποία περιελάμβανε ένα μπαλόνι και μια κάμερα. Σύμφωνα με τον δημιουργό της, Sean Dabel, ο υποψήφιος των Δημοκρατικών έφθασε σε ύψος 100.000 ποδιών, έχοντας ξεκινήσει το ταξίδι του από τα περίχωρα του Σαν Φρανσίσκο.

Το συγκεκριμένο event εντάσσεται σε διαφημιστική καμπάνια της κίνησης «Yard Sale for Obama», ενός συνόλου εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν το διήμερο 22 και 23 Σεπτεμβρίου στις αυλές σπιτιών ανά την αμερικανική επικράτεια, με πρωτοβουλία μιας ομάδας πολιτών που ζει μόνιμα στο Μπέι Έρια του Σαν Φρανσίσκο.

Δείτε το video…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου